dimarts, 1 d’abril del 2008

Estimar el projecte de la biblioteca


L'amiga i companya de grup municipal, Assumpció Vila [bloc], reclamava a l'alcalde, i per extensió al govern de Sarrià de Ter, al Ple de finals de gener, que estimessin més el projecte del nou centre cultural que s'està construint, que inclou, entre d'altres, la nova biblioteca.

El què tenim entre mans és un projecte certament complex, amb terminis que cada dia cremen més, finançament que cal seguir cercant i aspectes del projecte encara per definir... amb molts serrells, vaja!.

Tal i com hem expressat en una nota de premsa, com a grup municipal socialista, el què demanem és que qüestions tan importants com apostar per l'energia geotèrmica per climatitzar la biblioteca o definir el conveni de cessió amb els promotors són aspectes que reclamen, més que la necessitat de fer-hi lloc a l'agenda, una actitud de creure amb el projecte, defensar-lo, viure'l.

Governar no és gestionar, és quelcom més. Hi ha un valor a vegades intangible, però totalment necessari i imprescindible per governar, que és creure en allò que fas, implicar-t'hi, entrar-hi a fons, trepitjar les obres, treballar amb l'arquitecte, el seu equip, amb el secretari, amb els promotors... en definitiva lluitar-hi... no passar-hi de puntetes, no passejar-se només per la tangent... esperant el dia de la inauguració.

Aquesta és la qüestió!. Ho hem comentat amb la colla del grup municipal i la mateixa Assumpció ho ha transmès al govern als plens: feu-vos vostre el projecte, viviu-lo, entreu-hi, descobriu els seus contorns, les seves arestes, perdeu-vos en les seves entranyes i sentiu el batec del seu cor... estimeu el projecte.
--------------
pd: la imatge actual d'aquest post és provisional, a l'espera de canviar-la per una de més adient...

P1000711-1
Imatge de l'estat actual de construcció de la biblioteca (baixos i entresol) i l'auditori (espai entre columnes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada