dilluns, 14 de gener del 2008

1 inauguració, 1 exposició, 1 concert


El dijous i divendres passats van ser dies de vida social, ja ho veieu.

Un brindis per l'Anna!.

DSCN2404

El dijous al vespre vaig anar a la inauguració de la nova concessió de la cafeteria del Centre Cívic de Santa Eugènia Can Ninetes. Sota la batuta de l'Anna Escapa, la filla del pastisser, la cafeteria vessava de gent que, entre lioneses i pasta salada, brindàvem per desitjar-li, a l'Anna, molta sort i, sobretot, clientela!.

El cert és que l'Anna s'ho ha guanyat de valent. També arrisca, naturalment, com tota la gent emprenedora, i és que persones com l'Anna o l'Esteve, persones que cada dia aixequen la persiana d'un negoci, també aixequen la persiana del nostre País.

L'Anna no va fer cap discurs, no fa per ella, ella va per feina, però sí el director del Centre Cívic; bé, més que un discurs, un brindis!.

O sigui que ja ho sabeu, si volteu per Santa Eugènia deixeu-vos caure per Can Ninetes... Allà hi trobareu a l'Anna. Bé, i a Santa Eugènia, al Carrer Agudes, també hi trobareu La Xera, amb l'Esteve feinejant a l'obrador...

Exposició Paisatge i Contaminació.

P1220972

El mateix dijous s'inaugurava al Centre Cívic La Cooperativa de Sarrià de Ter l'exposició "Paisatge i Contaminació" d'Emili Pérez. És la segona exposició de l'Emili a Sarrià de Ter.
L'exposició és una mirada crítica a la nostra societat, on a criteri meu destaca especialment l'obra "requalificació de la muntanya del Calvari".

L'obra d'Emili Pérez expressa un ambient decadent, quasi d'autodestrucció, amb unes imatges que s'allunyen d'una mirada bucòlica de la realitat, amb una obra amb colors tenebrosos...

L'exposició es podrà visitar fins el proper 8 de febrer al Centre Cívic La Cooperativa de Sarrià de Ter.

La inauguració va tenir dos ingredients més:
Un poema del "Reverendo Mc Gregor", un dels membres actius del Grup de Plomes Poètiques, amb seu a Can Mià, de Palol de Revardit.
Una projecció de videoart a càrrec de FranX.

De fet són tres autors, amb tres registres diferents però que ens van oferir, el dia de la inauguració, el mateix missatge...

Bombardeo a la inocencia, el poema del "Reverendo Mc Gregor":




Projeccions de FranX
Extra Time


Radio Liberty



Marlango excel·leix.


Foto: Montse Capel

La cita era divendres a les 9 del vespre a l'Auditori, la companyia, la Sira. Els havíem escoltat la darrera vegada que van venir a Girona, a Sant Domènec, i divendres ens van encisar de nou.

Si voleu llegir una bona crònica del concert, la d'en Xavier Castillón al diari El Punt copsa molt bé el què vam viure i fruir públic i músics...

Però aquest post, pel que fa a Marlango, més que per llegir, és per escoltar...

Marlango: HOLD ME TIGHT


Marlango: WALKIN' IN SOHO (nuevo videoclip)


marlango - vete (malas temporadas)


Marlango: PEQUEÑO VALS


Marlango - The Beat Goes On ( Directo)


Marlango - Fnac Illa - Shiny Fish



--------------------

pd: aquest és un post sense post-dates...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada