dissabte, 8 de juny del 2024

Where Are You Christmas? Minuts Musicals de Nadal


Imaginem-nos que tenim una nadala que explora la pèrdua de l'esperit nadalenc i la recerca de la màgia i la felicitat, amb una lletra que transmet una sensació de nostàlgia i melancolia, prou nostàlgia i melancolia perquè interpel·li a qui es pugui sentir allunyat, fins i tot desconnectat, de (l'esperada i suposada) alegria associada a Nadal.

Podria encaixar amb aquesta descripció la cançó "Where Are You Christmas?", escrita per Mariah Carey, James Horner i Will Jennings per a la banda sonora de la pel·lícula "El Grinch" de l'any 2000, i interpretada per la cantant estatunidenca Faith Hill, cançó que es va convertir ràpidament en un clàssic de Nadal.



Podem agafar aquesta cançó, amarada de nostàlgia i melancolia, i portar-la encara a un nivell emocional més profund? És evident que la pregunta és un sí, sobretot si en fa una versió el músic folk William Fitzsimmons, que amb el seu estil introspectiu i amb una musicalitat més despullada i minimalista que l'original, l'endinsa emocionalment cap a la tristesa, fins i tot la desolació.

És la màgia, és la gràcia, de les versions...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada