dimarts, 13 de febrer del 2024

Per tu, què és la ràdio?


Avui, Dia mundial de la Ràdio, és un dia especial per a totes les emissores de ràdio, també per a Ràdio Sarrià, una petita emissora local que, tot i tenir més de quaranta anys, es podria dir que ha tornat a néixer.

Des de principis de gener, Ràdio Sarrià està implementant una nova programació de continguts, amb programes que ja roden des de fa setmanes, com el "Som Esports", el programa que repassa l'actualitat esportiva del poble, les retransmissions dels partits a casa del primer equip d'handbol de la Unió Esportiva Sarrià, les retransmissions dels plens municipals, el magazín setmanal "De tot una mica" o "El 7è art", dedicat al cinema i les sèries.

D'altres han començat recentment la seva emissió, com el "Zona Z", un magazín juvenil, "Cine, música... i acció", dedicat a les bandes sonores, "La quarta paret", dedicat al teatre, o "Les Píndoles", unes petites peces radiofòniques sobre llengua i cultura.

Estan escalfant a la banda programes com “La càpsula del Temps”, dedicat a la música "revival", un programa sobre poesia i "Cançons que parlen", un espai d'entrevistes; també s'esperen, per a més endavant, les tradicionals tertúlies i les entrevistes als càrrecs electes de l'Ajuntament.

Totes les persones que, d'una manera o altra, estem contribuint al renaixement de Ràdio Sarrià aquest vespre ens trobarem a l'emissora per a fer un programa especial, amb motiu del Dia mundial de la Ràdio, en el que, a banda d'explicar els nostres programes i espais, també participarem en unes tertúlies exprés per respondre a aquesta pregunta: per tu, què és la ràdio?

Ens agradarà molt que ens escolteu, de 8 a 10 de la nit, al 87,6 de la FM o per Internet

Visca la ràdio, visca Ràdio Sarrià!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada