dilluns, 12 de febrer del 2024

Després de la derrota


La clara i inapel·lable derrota del Girona FC davant el Real Madrid no ha d'entelar la gran i extraordinària temporada que l'equip de Míchel està fent; ans al contrari, encara li hauria de donar més mèrit, ja que avui dia, amb vint-i-quatre partits de lliga jugats, el Girona FC només n'ha perdut dos, i tots dos, precisament contra el Real Madrid.

Després del primer partit que el Girona FC va perdre a la lliga, l'equip no es va enfonsar i va mantenir el bon nivell de joc i resultats, mostrats fins aleshores, seguint amb les altes prestacions de l'equip, especialment, a l'atac. Caldria esperar que ara, després d'aquesta derrota, passés el mateix.

Sí, la derrota ha estat un xoc de realitat, una bona estabornida, però aquest Girona no ha caigut abatut sobre la lona i, estic convençut, sabrà aixecar-se i tornar a competir. No sembla que l'equip hagi de defallir i, fins i tot en el cas que tingui una mala ratxa de resultats, té prou marge per sostenir-se en les posicions de la Lliga de Campions.

Serà després d'aquesta derrota que el Girona FC marcarà el seu sostre, tenint molt clar que sigui quina sigui la seva posició final, el d'aquesta temporada ja és el millor Girona de la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada