dijous, 15 de febrer del 2024

Passió

Fotografia: Jordi Rispau - Ona Sarrià

Abans-d'ahir vaig llençar la pregunta (Per tu, què és la ràdio?), però no la vaig respondre. Bé, la vaig respondre al vespre, al programa especial de Ràdio Sarrià amb motiu del Dia mundial de la Ràdio.

La vaig respondre al final del programa, després de més de dues hores i mitja d'emissió en directe d'un programa, magistralment conduït per la Neus Mercader i en Josep Maria Sansalvador, amb el suport tècnic de l'incombustible Josep Oliveras, en el que hi vam participar més d'una vintena de col·laboradors i col·laboradores.

I la resposta, condensada en una sola paraula, a tall de píndola o de càpsula, va ser passió. Una passió que als que fem ràdio ens corre per les venes i potser, fins i tot, per l'ADN; la passió per la ràdio, tal com vam sentir per boca de molts col·laboradors i col·laboradores, es transmet de generació en generació.

No van ser pocs, i d'edats ben diverses, els que van evocar records de la ràdio que escoltaven de petits, bé a casa, els més grans, bé al cotxe, els més joves, esdevenint un company més de viatge, o simplement fent companyia, a banda d'informar i d'entretenir.

En el meu cas particular, a banda d'escoltar-la a casa, els meus pares de joves també en van fer, de ràdio, essent locutors a Ràdio Popular de Figueres. I sí, a casa també hi havia més d'un transistor, i el de la cuina estava encès quasi tothora...

Passió per la ràdio és, sobretot, el que vam compartir aquest dimarts al vespre; el local de l'emissora era ple a vessar i, tot i que ens pensàvem que hi anàvem per fer un programa especial, en realitat va ser una festa plena d'alegria, il·lusions i emocions.

Aquest nou projecte per a Ràdio Sarrià és realment apassionant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada