dimecres, 21 de febrer del 2024

La banalització de les estrelles


A risc de ser víctima de la nostàlgia, penso que puc afirmar amb certa rotunditat que l'anomenat partit de les estrelles de l'NBA, l'"All-Star", està caient en una estúpida decadència.

Parlo de la nostàlgia perquè anys enrere, quan era jove i els partits de l'NBA els podíem veure en obert gràcies al programa de Televisió Espanyola "Cerca de las estrellas", de Ramon Trecet, valia la pena anar a dormir tard per veure aquest partit, que aleshores no només era un espectacle, sobretot era competit.

El partit de les estrelles de l'NBA d'enguany ha superat el rècord d'anotació (211 - 186), i aquesta simple dada, lluny de fer justícia a l'esport i a la competitivitat, els banalitza. Més que el partit de les estrelles, es podria anomenar la costellada de les estrelles de l'NBA...

Veient la manca d'intensitat de les defenses, més aviat semblava un partit dels mítics Harlem Globetrotters, o ni això. A l'NBA potser hi veiem les jugades més espectaculars, però el bon bàsquet el trobem en altres latituds, i especialment a Europa.

Pel que fa al partit de les estrelles, el cert és que ja fa temps que hi he perdut l'interès, ja fa temps que no paga la pena mantenir-se despert, ni pagar, per veure'l. Amb la crònica del TN en tinc més que suficient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada