dissabte, 8 de gener del 2022

Minuts Musicals localitzats a Tòquio


Al contrari que els Antònia Font a mi Tòquio no m'és igual!
A Tòquio hi tinc un amic que hi viu i treballa des de fa un temps; aquest amic meu és tot un rodamón i, després d'haver viscut i treballat a Ginebra, Belfast. Reikiavik, Brussel·les, Okinawa i Seattle ha tornat a Tòquio per tercera vegada!

Quan ens trobem, quan ve per veure la família, sempre penso que jo el màxim lluny que m'he mogut, des de Girona, per a viure i treballar ha estat a Sarrià de Ter!

No sé si hi aniré mai, a Tòquio, però ara que els Antònia Font tornen tindrem de nou l'oportunitat de veure'ls i escoltar-los de nou, d'escoltar les cançons noves i les d'abans com "Tokio m'és igual", i la de la setmana vinent, també dels Antònia Font, una cançó molt olímpica!

Sobre Tòquio també han cantat, entre d'altres, Lori Meyers, Els Catarres i Alaska y Dinarama.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada