dimarts, 28 de setembre del 2021

Koeman, ni les castanyes!


Es menjarà els torrons, Ronald Koeman, essent entrenador del Barça? Hi ha qui diu que no es menjarà ni les castanyes!

Asseguren els que hi entenen, i suposo que tenen informació de la planta noble del Camp Nou, que Koeman està més que sentenciat pel president Laporta i la majoria de la seva junta directiva, i que ja no hi ha resultats, ni joc, que el salvin. L'únic que el podria salvar és el mateix que el va salvar al final de la temporada passada: no trobar-li recanvi, un recanvi de mínimes garanties.

Em sembla que Laporta no està essent just amb Koeman, sobretot perquè estem a l'inici de la temporada, i si bé és cert que l'equip, i el seu joc, han mostrat en excés les seves debilitats, Koeman no pot fer miracles ni amb els jugadors disponibles, ni amb l'estat anímic d'un vestidor que, com el club, ha hagut de pair, com el club i la culerada, la marxa sobtada de Messi.

Puc entendre que l'estil de Koeman no agradi al president Laporta, però suposo que això ja ho va assumir quan se'l va quedar aquest estiu, i ara trobo lleig això de posar-lo davant dels cavalls... Laporta deu témer que, ara que ja hi ha afició al camp, si els resultats no acompanyen l'assenyalat sigui ell, i no Koeman.

El president Laporta ha fet alguns vídeos post partits, i l'entrenador Koeman va llegir una carta entre els de la setmana passada; personalment em desperten més empatia Koeman i la seva carta, oberta, realista i sincera, que Laporta i els seus vídeos, on diu molt per no dir res, més enllà de que ja ho arreglaran...

Que hi ha motius futbolístics per fer fora Koeman? Segur. També n'hi ha per mantenir-lo, i donar-li un major marge de confiança. I és que aquesta és, possiblement, la clau de tot plegat, la confiança.

Koeman fa dies que demana temps, temps per recuperar jugadors lesionats; un dels més esperats era Ansu Fati, i la seva reaparició, ja amb el 10 a l'esquena i fent un golàs, va ser tota una injecció de moral per l'equip i l'afició. Em temo, però, que ni això salvarà Koeman... Tan de bo m'equivoqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada