dimecres, 29 de setembre del 2021

Col·leccionables per fascicles


Els col·leccionables per fascicles són com els llapis: veiem com comencen i, la majoria, gairebé mai veiem com acaben. I els col·leccionables comencen, sempre, amb uns primers fascicles d'oferta, i ben aviat el preu es dispara fins al punt que si volem completar-lo caldrà gratar-nos, i molt, la butxaca! Vosaltres també calculeu el preu final dels col·leccionables per fascicles mirant la lletra petita dels anuncis? Algunes col·leccions s'enfilen cap als mil euros! 

A finals d'estiu en prolifera la publicitat i, com Àngels anunciadors, ens recorden que s'inicia un nou curs, convidant-nos a col·leccionar camions històrics, pedres i minerals, relats de la Grècia clàssica o fins i tot muntar, per fascicles, una granja d'animals, el cos humà o un cotxe clàssic, peça a peça.

Els col·leccionables per fascicles em tenen fascinat, i alguna vegada he estat temptat de començar-ne algun... Bé, confesso que alguna vegada n'he començat algun; em sembla que era de música, i el preu del disc compacte del primer fascicle era, certament, irresistible!

Però sobretot els col·leccionables per fascicles em tenen encuriosit, i no per a saber si algú els completa, sinó per saber si dels darrers fascicles en fan tants com dels primers...

En fi, una bona col·lecció seria col·leccionar primers fascicles de col·leccions per fascicles. Aquesta col·lecció, com a mínim, estaria a l'abast de tothom! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada