divendres, 19 de febrer del 2021

Les cites dels llibres. "Vivir la vida con sentido", de Victor Küppers


Victor Küppers té l'habilitat (segurament de base innata, natural, i també treballada a consciència) de connectar amb les persones. Les seves conferències i xerrades són realment divertides, tan divertides com riques de contingut!

Küppers té l'habilitat d'esprémer la vida quotidiana, el que fem quasi sense pensar, per treure'n tot el suc i elevar-la a categoria quasi científica per explicar el sentit de la vida, i amb ell fer-nos pensar i reflexionar en la nostra, i el seu sentit.

Victor Küppers diu estar "plenament convençut que l'única vida que té sentit és una vida amb sentit", i suposo que per això va escriure el llibre "Vivir la vida con sentido" (Plataforma Editorial, 2012), en el que hi destil·la les "actituds per a viure amb passió i entusiasme."

El llibre, a la part inferior de la portada, Küppers hi diu que "només es viu una vegada, però una vegada és suficient si es fa bé"... Que difícil, a vegades, fer-ho bé!

El llibre, divertit i apassionant com el propi Küppers, conté un capítol farcit de refranys i aforismes per la seva capacitat, com escriu Küppers, de sintetitzar grans dosis de saviesa en poques paraules; ben bé, hi afegeixo jo, com si fossin unes pastilles de caldo concentrat...

Entre la cinquantena de refranys i aforismes hi ha el que, a mode de cita, enceta el llibre:
"Hi ha molts tipus de coneixement, però n'hi ha un que és molt més important que els altres, el coneixement de com aprendre a viure; i aquest coneixement, moltes vegades, es menysprea." Leon Tolstoi.
Aquest coneixement, precisament, ara és més necessari que mai... Aquest coneixement i, com recomana Victor Küppers, ser bombeta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada