dimarts, 17 de novembre del 2020

PErsones


Sí, sé que la primera "e" no hauria de ser majúscula, i no, no m'he equivocat escrivint el títol de l'article d'avui, sinó que m'he pres una llicència, tot i que és evident que no poètica...

Per a ser més precisos la llicència se l'ha pres la meva entitat, Plataforma Educativa, que sota aquest títol, "PErsones", té previst anar publicant una sèrie d'entrevistes a persones que formem part, d'una o altra manera, de Plataforma Educativa. "PErsones", doncs, som això, persones de Plataforma Educativa (PE)...

Hi qui va considerar oportú que jo obrís foc i estrenés aquestes entrevistes, i a mi ja em va semblar bé ser conillet d'índies, tot sigui per l'entitat!

L'entrevista la vam gravar fa setmanes, i a banda de parlar de la meva vida a Plataforma Educativa, també parlo del documental que, entre d'altres coses, també ens ha permès commemorar el nostre vint-i-cinquè aniversari; documental, per cert, que re estrenem en línia el proper divendres 20 de novembre...

Res, són menys de cinc minuts...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada