dimecres, 20 de novembre del 2019

I 30 anys després, seguim celebrant (i reivindicant) els Drets de la Infància!


Avui no només celebrem els Drets de la Infància, avui a més celebrem els 30 anys de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets dels Infants que van fer-los possibles!

La commemoració, però, té un gust agredolç doncs, si bé la Convenció sobre els Drets dels Infants ha estat un gran instrument per a garantir els drets de molts infants, alhora ha resultat, al llarg d'aquests trenta anys, estèril per garantir-ne els de molts altres, encara avui...

En tot cas la commemoració és important per tal de reforçar-los allà on es garanteixen, que ja veiem que en matèria de drets també és possible fer marxa enrere, i per exigir-los allà on encara manquen!

Entre les moltes activitats que aquests dies es faran arreu, modestament faig ressò de la celebració que la Llibreria 22 i la Fundació Infància i Família han organitzar per aquest proper dissabte 23 de novembre a partir de les 11h. a la Plaça Jordi de Sant Jordi de Girona!

Us hi esperem!

La Fundació Infància i Família va néixer l'any 2003 amb l’objectiu de garantir el dret dels infants a tenir una família i una llar on créixer. En aquest vídeo expliquen, amb menys de tres minuts, la feina que fan!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada