dissabte, 2 de novembre del 2019

Minuts Musicals d'amor (?) amb "Take My Hand"


Serà un robot qui ens donarà la mà quan, en plena senectut, exhalem el nostre darrer alè? Serà la d'un robot la darrera mirada que els nostres ulls llucaran?

Salvant les distàncies he de reconèixer que a casa mantinc una relació més amistosa amb la Thermomix que amb la Roomba, i suposo que quelcom semblant ens passarà, qui sap si d'aquí molts anys, amb els robots que ens acompanyaran al llarg de la nostra vida... Amb els robots i, sobretot, amb la intel·ligència artificial!

De fet la pel·lícula "Her" ja ens va anticipar la possibilitat que ens enamorem, ja no d'un robot, amb forma humanoide, sinó tan sols d'un assistent de veu i el seu sistema operatiu...

Estimaré el robot que m'acompanyi els darrers dies de la meva vida? I el que encara em pertorba més: m'estimarà el robot quan m'agafi la mà?

I la setmana vinent més Minuts Musicals d'amor (?)...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada