dissabte, 18 de novembre del 2017

Minuts Musicals de cinema amb ET


Aquests dies estic mirant "Strangers Things"; sí, em refereixo a la producció nord americana que distribueix Netflix, no al serial polític que vivim a casa nostra, en el que també passen coses realment estranyes...

El cas és que la sèrie, ambientada a principis dels anys vuitanta del segle passat, inevitablement ens transporta, als qui els vam viure (en el meu cas en plena infància) a pel·lícules com ET: infants, aventures, bicicletes i, sobretot, extraterrestres i fenòmens estranys.

A casa la meva mare durant molts anys teníem una figureta petita de l'ET que, oh màgia, se li encenia el dit, prova irrefutable de l'impacte que a nosaltres, com a tants altres infants de la nostra generació, ens va provocar aquella pel·lícula...

Sí, de petit jo també somiava (despert) que la meva bicicleta i jo volàvem...


I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada