divendres, 24 de novembre del 2017

El vídeo de la setmana: el Black Friday


Sí, avui és el més negre dels divendres i mentre amb un ull ens el mirem amb desconfiança, alertats per aquesta nova espècie invasora, amb l'altre mirem de reüll les ofertes i els descomptes, no fos cas que desaprofitéssim l'ocasió!

No sé si amb més dosis de devoció o de resignació el cert és que finalment, com amb el Halloween, hem acabat acollint el Black Friday estimulats per la globalització, la publicitat i les nostres ànsies d'inevitable (?) consum prenadalenc.

El Black Friday actua, com ho fan les rebaixes, per donar-nos permís per comprar fins i tot el que possiblement no necessitem però que igualment volem, que si no tenim la necessitat la publicitat i el màrqueting ja ens la crea, que això de necessitar és mol relatiu...

Ens hi resistim amb més o menys convicció i entusiasme bo i sabent, reconeguem-ho, que ens costa poc acabar-hi sucumbint; d'altra manera en comptes de quedar-se (com ha fet) el Black Friday simplement hauria vingut i passat de llarg com la Coca-Cola Tab.

Avui és el divendres negre i sobre el negre ressalten les ofertes que, ens sembla, no podem deixar escapar... Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada