dijous, 2 de novembre del 2017

Trencaria una llança en favor vostre...


Trencaria una llança en favor vostre, unionistes que us manifesteu, aquestes darreres setmanes, com mai us havíeu manifestat abans, enarborant banderes espanyoles, també senyeres, clamant i reclamant la unitat d'Espanya, uns més federal que d'altres...

Trencaria una llança en favor vostre perquè també vosaltres us feu vostres els carrers, que també ho són doncs són de tothom, i que es trobeu, us reconegueu i us recompteu, si cal; perquè que com els independentistes fan vosaltres també feu pinya i feu força, que la teniu, i que reivindiqueu els vostres anhels i desitjos, donant-los la màxima visibilitat.

Trencaria una llança en favor vostre perquè sé que en vosaltres també hi ha una part de mi, perquè sense necessitat de compartir-ho tot compartim més del que ens pensem, més del que us penseu, per poc que sigui.

Trencaria una llança en favor vostre i de fet la trenco: m'agrada que us manifesteu, que ompliu carrers i places, que us feu visibles als vostres ulls, als ulls dels altres, als de tothom!

Trencaria una llança una llança en favor vostre i quan ja l'he trencat, ai l'as, sento que els braços se m'encongeixen i les mans em fan figa quan veig que al vostre costat, o rere les vostres passes, i amb el vostre pretext, n'hi ha que la llança precisament me la trencarien al cap, quan no me la clavarien al cor o em trencarien la cara simplement per pensar diferent, ni que sigui lleugerament diferent.

M'entristeix profundament veure el lamentable epíleg que massa sovint tenen les vostres manifestacions, amb símbols feixistes i feixistes violents i desbocats contra quasi tot i tothom: periodistes, policies i ciutadans que perceben com a enemics que cal combatre més amb la força dels crits i la violència que no la dels arguments.

I m'entristeix sobretot per vosaltres, pels qui us manifesteu civilitzadament i pacífica, pels qui, com a mi, també us molesta el violent epíleg que taca i destenyeix el vostre clam i que serveix de carronya pels que no veuen que rere els energúmens feixistes hi ha gent de pau, també demòcrates de pedra picada que simplement us manifesteu defensant les vostres idees.

Trencaria una llança en favor vostre i sí, en seguiré trencant tantes com faci falta, no només perquè a molts de vosaltres us estimo, sobretot perquè us respecto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada