dissabte, 1 d’abril del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "Always Look on the Bright Side of Life"


Ahir es va estrenar l'enèsima pel·lícula sobre la vida de Jesucrist, que en aquest cas pren el cos i la forma de l'actor Ewan McGregor. La pel·lícula (Últimos días en el desierto) relata els quaranta dies que Jesucrist va passar en el desert, dejunant i orant i enfrontant-se també a la temptació del diable! L'estrena, a més, es produeix en plena Quaresma!

Aquesta estrena serveix d'excusa per repassar les moltes cares que Jesucrist ha tingut en la història del cinema, com les de Max Von Sydow (La història más grande jamás contada), Enrique Irazoki (L'Evangeli segons Sant Mateu), Willem Dafoe (La última tentación de Cristo) o Jim Caviezel (La pasión de Cristo).

I són moltes més les pel·lícules en les que Jesucrist pren vida a la pantalla, entre elles l'inevitable "La vida de Brian" de la factoria Monty Python, que narra la història paral·lela d'un coetani de Jesús de Natzaret, Brian Cohen, que esdevé messies per accident!

I és clar, citant aquesta imprescindible i divertida pel·lícula no podem oblidar el seu número musical final amb l'optimista "Always Look on the Bright Side of Life" cantada i xiulada dalt de la creu!

Sí, vosaltres tampoc heu pogut evitar xiular-la en alguna ocasió!





I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada