dilluns, 24 d’abril del 2017

I per Sant Jordi Messi profana el Bernabéu!


El 13 d'octubre de 1999 el jugador del Real Madrid Raúl González Blanco va fer emmudir el Camp Nou quan, a poc més de cinc minuts per acabar el partit, va marcar el segon gol de l'equip blanc, el que suposava l'empat, i duent-se el dit índex als llavis va fer el gent de silenci en la seva celebració. Aquella imatge va esdevenir icònica: l'aleshores líder i símbol del Real Madrid va fer callar l'afició del màxim rival!

Aquell empat, just a l'inici de la competició, no li va servir al Real Madrid per guanyar la aquella Lliga, en la que va acabar finalment cinquè; tampoc la va guanyar el Barça sinó el Deportivo de la Corunya, aquell memorable "SuperDepor"!

El 19 de novembre de 2005 el jugador del Barça Ronaldinho Gaúcho va fer aplaudir, després del seu segon gol, i tercer del Barça, el Santiago Bernabéu en aquella sorprenent, entranyable i avui difícilment imaginable imatge de "l'home del bigoti" aplaudint la gran i inspirada actuació del crac brasiler; per cert, un jove Leo Messi va veure-ho i viure-ho dins el camp doncs aquell va ser el seu primer clàssic al Bernabéu!

El 23 d'abril de 2017 el jugador del Barça Leo Messi va fer emmudir el Santiago Bernabéu quan, pocs segons abans de finalitzar el temps de descompte, va marcar el tercer gol del Barça, el que va donar la victòria; traient-se la samarreta deswprés de marcar va mostrar-la ostentosament a la grada blanca com volent dir: recordeu el meu nom, sóc Leo Messi, sóc el Barça i encara no ens hem rendit!

Aquest gol i aquesta victòria no valen, de moment, un títol de Lliga, doncs encara resten alguns partits i tot i que el Barça és avui líder provisional, empatat a punts amb el Real Madrid (que té encara un partit pendent), no depèn d'ell per guanyar-la. Aquest gol no serveix per guanyar, de moment, la Lliga però, de moment, per no perdre-la!

Aquest gol no només és la cirereta d'un gran derby, d'un partit intents i amb moltes oportunitats pels dos equips,i amb alternatives al marcador, també és, oh casualitat, el 500 oficial de Messi amb la samarreta del Barça!

El 23 d'abril de 2017 Leo Messi va profanar el Bernabéu; la diada de Sant Jordi Leo Messi va matar el drac!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada