dijous, 20 d’abril del 2017

El pa que s'hi dóna


David Bonvehí ja sap el pa que s'hi dóna! I no em refereixo només a la gravació de la seva trobada amb dirigents locals del seu partit sinó sobretot a la decisió que finalment ha pres (o li han fet prendre) en relació a portar el tema de la gravació a la Fiscalia.

Davant l'amenaça, la determinació de David Bonvehí d'anar a la Fiscalia per esclarir els fets i fer assumir responsabilitats una legió de piuladors i opinadors (o opinadors piuladors) van clamar al cel i a la terra per fer-lo desdir de tal decisió, venint a dir "va nen, moca't i passa pàgina, que no n'hi ha per tant!"

Crits d'ase no van al cel, però aquests van arribar a bon port i aquest dimarts, tornant de Setmana Santa, David Bonvehí en comptes de fer via cap a la Fiscalia, com havia dit i insistit que faria, va fer via cap al Parlament per dir que no, que el de la Fiscalia no era el camí...

Sort de la Setmana Santa i els seus festius, que van donar temps a qui pertoqués per parlar amb David Bonvehí i fer-lo entrar en raó, desistir d'embolicar més la troca, que mentre hi hagi el han d'estar Junts, que la gravació i posterior filtració és "pecata minuta"

Bonvehí s'esforçava el dimarts a demanar, reclamar unes responsabilitats a ERC que ERC de moment no sembla disposada a assumir, i aquí sembla que quedarà la cosa, si més no de moment, doncs per sobre l'honorabilitat de Bonvehí hi ha el procés, referèndum i la independència... Ja ho va recordar la portaveu del govern, Neus Munté, en roda de premsa.

Bonvehí ja sap el pa que s'hi dóna, és la política estúpid!, li han vingut a dir...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada