dijous, 13 d’abril del 2017

És un ocell, és un avió?...


La mítica frase cinematogràfica "és un ocell, és un avió?... No, és Superman!" també podríem aplicar-li a ell, naturalment salvant les distàncies, doncs fins allà on jo sé i conec ni es vesteix amb els calçotets per sobre els pantalons ni es debilita davant la kriptonita!

És un empresari, és un artesà, és un jutge de pau, és un cantaire, un esportista, un motorista, un geganter, un sardanista, és un actor?... No, és en Lluís Cañigueral Viñals i és (o ha estat) tot això i molt més com podreu comprovar al número 96 de la revista Parlem de Sarrià, en l'entrevista que li fa el també sarrianenc Josep Maria Sansalvador.

A banda de l'entrevista a en Lluís Cañigueral a la revista, com és habitual, hi trobareu un bon recull de l'activitat i l'actualitat del darrer quadrimestre de 2016, com una crònica del pregó de la Festa Major que va fer Josep Brugada.

També podreu endinsar-vos en la història de la plaça de l'Obra, escenari de moltes manifestacions culturals, religioses i esportives o bé en la història d'una desapareguda foneria que durant dècades va presidir l'entrada sud de Sarrià de Ter, a l'autovia.

Són molts més els motius que fan que aquesta revista sigui llegidora, comproveu-ho vosaltres mateixos fent-hi un cop d'ull; fullejant-la hom sempre hi troba quelcom interessant per llegir...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada