dimecres, 5 d’abril del 2017

Dotze a zero


Dotze a zero! Aquest va ser el vergonyós resultat que lluïa el marcador del Miniestadi al final del partit de Segona Divisió B entre el Barça B i l'Eldenc.

I aquesta va ser la piulada del valent jugador Cheikh Saad de l'Eldenc que ho va destapar tot! I per tot, ja ho sabem, vull dir "arreglar" el partit per guanyar diners de les apostes: "A mi nadie me va a joder la carrera i menos por estas cosas verguenza puta verguenza! Luego nose como pueden mirar a la gente a la cara!!".

Si a final de temporada, quan els equips d'elit s'hi juguen les garrofes (per anar a Europa, per salvar-se, per guanyar el títol!) es parla de maletins i suborns ara les sospites de trampes s'escampen no en l'elit del futbol sinó en categories, per bé que professionals, inferiors.

Aquest vergonyós dotze a zero no només posa en qüestió el partit en qüestió sinó que fa planar l'ombra de la sospita sobre (quasi) tota la competició! La temptació és massa gran!

La temptació d'inversors o grups d'inversors (la màfia calabresa?) de fer diners amb les apostes a càrrec de jugadors modestos comprats a un preu molt superior a la seva modesta fitxa... La temptació és massa gran!

Aquest vergonyós dotze a zero mata l'esport i tots els seus valors positius i embruta el futbol, en aquest cas, sinó el mata directament! Les apostes, com el dopatge, les trampes en general, han fet molt de mal a molts esports i esportistes, però com la corrupció a la política sembla inherent al propi esport; allò de feta la llei, feta la trampa!

Una vegada més els tramposos guanyen per golejada: dotze a zero! Quina llàstima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada