divendres, 28 d’abril del 2017

El vídeo de la setmana: gol de Mascherano!


El d'aquest dimecres no va ser el primer gol de la carrera futbolística de Javier Mascherano, doncs amb altres samarretes (Liverpool, Argentina...) ja n'havia marcat, encara que pocs; fins i tot n'havia marcat amb la samarreta del Barça, els fatídics gols en pròpia porteria!

El d'aquest dimecres, però, va ser el primer gol de Javier Mascherano amb el Barça, el primer que va marcar i pujar al marcador del seu equip, no al del rival...

Reconec que dimecres per uns moments, per un instants, just abans que xutés el penal, estava dividit: una part de mi volia que Mascherano marqués i una altra part volia que no, que Javier Mascherano no marqués... No, no em malinterpreteu, no és que volgués que fallés el penal, no volia que el xutés!

Una part de mi volia que Javier Mascherano marqués, que finalment trenqués l'estadística que arrossegava de ser el jugador de camp amb més minuts jugats i menys gols, cap, marcats!

Però una altra part de mi volia que Javier Mascherano no marqués, que destaqués pel que és, un dels grans jugadors de la història del Barça, i alhora per no haver necessitat marcar cap gol per demostrar-ho! Sí, som presoners de la dictadura del gol!

Reconec que instants abans que xutés el penal estava dividit, però quan va marcar em va envair l'alegria i l'emoció per haver superat una mena de repte, una fita desitjada pels seus companys i per l'afició més que per ell mateix, una mena de repte col·lectiu!

Quan el Barça marca Javier Mascherano no acostuma a celebrar els gols amb els companys sinó que sol dirigir-se cap a la banqueta per rebre instruccions de l'entrenador; dimecres Javier Mascherano per fi va marcar i van ser tots els jugadors qui el van anar a abraçar i felicitar, va ser ell per un dia, el primer però potser no el darrer, el protagonista del gol!

Javier Mascherano va marcar i el seu va ser el gol que més vaig celebrar dels set que va fer el Barça!



Hi ha Lliga? De moment en farem prou si tenim tots un bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada