dijous, 5 de gener del 2017

Amb la llum del fanalet... de l'estelada


Amb la llum del fanalet
Jo aniré a esperar els Tres Reis
Vull em portin moltes coses
Independència a tots els nens!

Quina fosca nit
Ai quin fred que fa
El TC està adormit
Ja els sento arribar!

Potser sigui aquesta, o una de semblant, la cançó que grans i petits cantin la nit de Reis a la cavalcada de Vic, els grans i petits que portin el fanalet de l'estelada, naturalment!

El fanatisme mediàtic espanyol torna a elevar a categoria una altra anècdota: els fanalets de l'estelada de l'ANC d'Onosa. I amb això no només donen ales i aliment als seus opinadors, també més munició als de l'altra banda, l'altre bàndol, en aquella simbiosi que ja coneixem i que és, si fa o no fa, una retroalimentació recíproca

Diuen els que esparverats s'han posat les mans al cap amb els fanalets de l'estelada que això del procés i la independència no és cosa de nens i menys de la cavalcada de Reis, però ja fa temps que la independència no és un joc de nens (tot i que a vegades ho sembla), però si és cosa de nens, de nens i nenes, com també són cosa de nens i nenes els refugiats, els atemptats terroristes, la corrupció o el canvi climàtic... Una cosa és tractar els infants com a infants, altra cosa és tractar-los d'imbècils!

Ha arribat un punt que, per bé i per mal, per bé o per mal, el procés i la independència (els favorables i els contraris) tot ho contaminen: l'esport, els festius, els pregons, els grups de WhatsApp...

No sé, jo crec que això dels fanalets és només la punta de l'iceberg i que potser la justícia espanyola hauria d'anar més enllà, i no em refereixo només a confiscar els fanalets, sinó sobretot confiscar totes les cartes que els infants catalans han donat als patges i carters reials, també les que lliuraran directament i personalment als Tres Reis, i que els serveis secrets investiguin què, i sobretot qui hi ha al darrere de totes aquelles que demanen ja no el referèndum ("pecata minuta") sinó directament la independència als Tres Reis!

És estúpida aquesta croada contra l'estelada, i més aquesta contra les que lluiran uns quants milers de fanalets, sobretot quan tots sabem que el més probable és que aquests fanalets de l'estelada, com la resta de fanalets, s'acabin cremant per accident...He dit cremant? En aquest cas l'ANC en podria fer una nova tirada amb una foto del Rei a l'interior!

Pobres Tres Reis, entre uns i altres (uns més que d'altres) els acabaran esgotant l'estoc de carbó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada