dissabte, 14 de gener del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "Flying over Africa"


L'actriu Meryl Streep va rebre dies enrere, en la cerimònia dels Globus d'Or, el Premi Cecil B. DeMille en honor a la seva trajectòria cinematogràfica, trajectòria sobrevalorada segons l'encara president electe Donald Trump, a qui sense necessitat d'anomenar-lo l'actriu va dedicar-li la part més crítica del seu discurs d'agraïment.

Sobrevalorada? Com en tot, al final és una qüestió de gustos, però poques actrius hi ha a la història del cinema amb tantes nominacions i premis; que Trump la considera sobrevalorada diu més de Trump que no de Meryl Streep...

El meu primer record que tinc de Meryl Streep és a Memòries d'Àfrica, pel·lícula que vaig veure en algun cinema de Girona, si no recordo malament, amb onze anys i acompanyat del meu germà i la meva mare... El darrer, si no recordo malament "Into the Woods", que vaig anar a veure amb la meva dona i les nostres filles, ja que encara tinc pendent veure-la com a Florence Foster Jenkins...

Per la seva interpretació a Memòries d'Àfrica va ser nominada com a millor actriu a l'Oscar, i tot i que la pel·lícula va ser premiada amb set estatuetes, entre elles millor pel·lícula i millor direcció, Meryl Streep no va aconseguir, en aquesta ocasió, el premi.

Sí va guanyar l'Oscar a la millor banda sonora el músic John Barry, el quart dels cinc que va obtenir al llarg de la seva dilatada carrera com a compositor.

"Flying over Africa" és una de les peces d'aquesta magnífica banda sonora, també d'aquesta gran pel·lícula, que no sé si és de les que agraden al president electe, Donald Trump, a qui curiosament jo també considero sobrevalorat...

I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada