dimarts, 3 de gener del 2017

Truita espanyola


Joan Comaraó no només en el sentit literal de l'expressió "per fer una truita primer cal trencar els ous", també en el metafòric en el cas que la truita sigui la independència, els ous la legalitat espanyola vigent i trencar la desobediència!

El Parlament de Catalunya ja pot anar aprovant lleis de transitorietat jurídica, declaracions institucionals o conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent que tot el que faci ferum d'independència serà detectat pel nas fi d'Enric Millo i portat, per ser suspès després, al Tribunal Constitucional.

Jo, com el propi Joan Coma i fins i tot, ben segur, el Tribunal Constitucional, la Fiscalia General de l'Estat o l'Audiència Nacional no veig altra manera d'assolir la independència que no sigui desobeint la legalitat espanyola, trencant els ous!

Joan Coma va dir el que volia dir amb totes les paraules, sentit i intenció del món; i amb la mateixa determinació va negar-se a declarar, fet pel qual el van detenir; de fet aquí rau el seu delicte, si és que n'hi ha... i no n'hi ha! La resta, foc d'encenalls...

Si en comptes de gastronomia parléssim de teatre aquest podria perfectament pertànyer al de l'absurd, com absurd és voler fer una truita, fins i tot una truita espanyola, sense trencar abans els ous.

Vés que tot plegat no sigui, al capdavall i de veritat, una qüestió d'ous, però no dels de gallina per fer truites, sinó dels altres, dels que secreten testosterona...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada