dijous, 19 de gener del 2017

El primer gol d'Aleix Vidal


El Barça necessita Aleix Vidal. L'afirmació és rotunda i, ara per ara, poc discutible per tothom, potser a excepció del seu entrenador, Luis Enrique.

Si voleu podem circumscriure-la temporalment: el Barça necessita Aleix Vidal fins a final de temporada; o bé podem afegir-hi un condicionant: el Barça necessita Aleix Vidal fins a final de temporada, sempre que no fitxi un lateral dret.

Fins ara Aleix Vidal no ha estat ni carn de banqueta, essent quasi sempre un dels descartats de les convocatòries de Luis Enrique. La marxa de Dani Alves semblava oferir-li un lloc a l'equip, però la bona progressió de Sergi Roberto com a lateral dret va barrar-li el pas.

L'ostracisme d'aquests darrers mesos semblava indicar-li la porta de sortida en el mercat d'hivern, però Aleix Vidal ha sabut aprofitar els pocs minuts que ha jugat per demostrar, com a mínim, que és un lateral més que solvent per cobrir aquesta posició al Barça i sobretot donar relleu, i qui sap si disputar-li el lloc, a Sergi Roberto.

El Barça necessita Aleix Vidal, més enllà que per amortitzar la inversió feta al seu dia, perquè també convé que el lateral dret titular per l'entrenador, Sergi Roberto, mantingui una certa tensió competitiva per rendir bé en aquesta posició, una baula feble del cadenat defensiu del Barça, com s'ha demostrat en alguns dels darrers partits. El Barça també necessita que Aleix Vidal jugui amb certa regularitat per si el vol cedir o traspassar, per aportar-li valor al mercat...

Aleix Vidal va marcar, l'altre dia contra Las Palmas, el seu primer gol oficial amb el Barça; el gol va ser la cirereta a un bon partit en general, l'ingredient necessari per fer més visible i aportar més valor a la seva actuació. Un gol per reivindicar-se!

Sembla que finalment Luis Enquique hi comptarà més del que hi ha comptat fins ara, tot i que seguirà essent un dels descartats de moltes convocatòries, com ara en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra la Real Sociedad; espero però que quan Sergi Roberto necessiti descansar, o recuperar el nivell de joc, Aleix Vidal sigui la seva primera opció, el seu primer recanvi, sense necessitat de fer més experiments amb altres jugadors, com situar-hi Mascherano...

Aleix Vidal és un actiu més de la plantilla i és responsabilitat de l'entrenador treure-li el màxim rendiment possible! Ara sembla que Luis Enrique ho veu més clar; tal vegada sigui aquest el veritable primer gol d'Aleix Vidal...Caldrà seguir atents a les properes convocatòries!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada