dimecres, 9 de novembre del 2016

Moltes gràcies per aquest moment!


No ens podem banyar dos cops en el mateix riu, va fer-nos observar fa molts anys Heràclit, car tot flueix i l'aigua que hi circula és sempre diferent; també és diferent l'aparent mateix el camí pel que transitem cada dia, fins i tot si el fem, dia rere dia, sobre les nostres mateixes passes, fins i tot si en el mateix indret dia rere dia topem amb les mateixes persones, que fan també el seu camí, que com el nostre és diferent cada dia.

Així doncs tot és únic, irrepetible i, per tant, irrecuperable en la seva pentitud: cada instant, cada pas, cada minut, cada segon, cada experiència... I malgrat tot, per més que pel camí trobem frases motivadores (viu cada dia com si fos l'últim) no vivim ni podem viure amb alta intensitat cada instant, cada minut, cada segon, cada experiència, doncs fent camí la vida també ens ensenya que viure-la sempre tan intensament és un no viure.

Impossible doncs viure tots i cadascun dels moments amb alta intensitat, però alguns sí mereixen ser viscuts plenament, com el que ahir vam compartir a Girona en motiu de la celebració dels 10 anys del programa Incorpora.

Després de mesos de treball i preparació en silenci, el d'ahir va ser un dia per gaudir! Va ser un moment únic i irrepetible, emotiu i divertit, i sobretot un moment compartit! Moltes gràcies a tots els qui ho vau fer possible!

L'aigua inevitablement segueix el seu curs i avui, que ja és l'endemà, és una altra aigua la que baixa riu avall...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada