dimecres, 22 d’abril del 2015

Per Sant Jordi, les “Llegendes de Mas Ritort”


Aquest llibre no apareix als múltiples reculls de novetats editorials que diaris i revistes publiquen aquests darrers dies i setmanes, i tampoc apareixerà entre els llibres més venuts la diada de Sant Jordi!

Tant és! “Llegendes de Mas Ritort” no necessita res d'això per ser considerat, avui mateix, vigília de Sant Jordi i abans de la seva presentació, tot un èxit!

Escrit per Dolors Garcia i Cornellà, Patrícia Reyner, Mar Bosch Oliveras, Josep Llorens Muñoz, Frederic Mayol Ibáñez i Quim HaroLlegendes de Mas Ritort” és un recull de contes que posen en valor la feina que es realitza als serveis residencials especialitzats que tenen les entitats del grup Plataforma Educativa; les il·lustracions del llibre han estat fetes per joves usuaris dels diversos centres de les entitats del grup.

El llibre el presentarem a Girona per la diada de Sant Jordi en el marc dels Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras que convoca Plataforma Educativa per tercera edició.

Per Sant Jordi trobem llibres de tota mena i no hi poden faltar, tampoc, els llibres que tracten sobre el treball social i educatiu de les entitats del tercer sector

Així ho fem Plataforma Educativa des de fa uns anys, publicant llibres com les “Llegendes de Mas Ritort”, que ni és el primer ni serà el darrer que publica i publicarà Plataforma Educativa!

Si per Sant Jordi sou a Girona és cita obligada una passejada per la Rambla, però també podeu passar, a partir de les 12h,  pel CaixaForum Girona (c/ Ciutadans, 19), on podreu viure i gaudir d'un Sant Jordi diferent entre premis d'emprenedoria social, reconeixements i la presentació de les “Llegendes de Mas Ritort”!

I per cert la rosa, d'entre les moltes que podeu trobar, també pot ser, perquè no, una de la Fundació Astres!

Bon Sant Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada