dijous, 26 d’abril del 2012

Uns premis per a la Mercè i la Maria!

La Mercè Bañeras i la Maria Figueras bé es mereixien un premi! Però en comptes de donar-los un premi, hem posat el seu nom en uns premis que hem creat... que en el fons, també és un premi!

La majoria dels qui, a finals de l'any 1994, vam crear l'Associació Plataforma Educativa 3 Esses (avui Fundació Plataforma Educativa) teniem entre 20 i 30 anys, encara no, però elles, la Maria i la Mercè, ja aleshores en tenien uns quants més que nosaltres! Eren i han estat sempre les veteranes, l'experiència, però també són i han estat sempre un exemple de compromís, dedicació i esperança.

Aquests premis són el reconeixement a la seva tasca, a la seva aportació en els tangibles i intangibles de la seva acció educativa, del seu mestratge, de la seva amistat i estima.

Aquest passat dilluns 23 d'abril, diada de Sant Jordi, Plataforma Educativa va presentar els premis que duen el seu nom, els Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras, una nova iniciativa per al foment de la corresponsabilitat ciutadana, l’emprenedoria i la innovació social.

Els Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras tenen aquestes 3 categories:
Les candidatures s'han de presentar a través de la web dels premis i el termini, que va començar el passat 23 d'abril, finalitza el 31 de desembre de 2012.

Us animo a presentar-hi candidatures!

La Mercè i la Maria el dilluns, diada de Sant Jordi, estaven radiants! I nosaltres, la resta, molt contents i satisfets per la justícia que aquests premis els hi fan!

Espero, confio, que els premis sabran estar a l'alçada del nom que duen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada