dilluns, 21 de juny del 2010

El Dia Internacional de la Música 2010 a Girona


Avui dilluns es celebra el Dia Internacional de la Música i Girona també s'hi suma, omplint places i carrers de música de tots els estils i gustos durant més de 7 hores en 5 escenaris del centre de la ciutat: Pati de la Casa de la Cultura, Rambla, Plaça Mercaders, Pont de Pedra i Centre Cultural La Mercè.

D'entre les moltes actuacions musicals en destaco dues: l'actuació dels Cantaires de Sarrià de Ter, que cantaran algunes peces del seu repertori a partir de les 19:40h a la Plaça Mercaders, i especialment destaco l'actuació del Combo de Veus de l'Escola de Música Moderna de Girona a partir de les 21:00h a la Rambla de Girona, Combo de Veus entre les quals hi ha la de la Sira...

La professora de cant i combo és la soprano Montserrat Cristau i entre les alumnes també hi ha la Neus Aguer, vocalista del grup Mârmara, que actuarà també a l'escenari de la Rambla a partir de les 22:00h.

Podeu consultar tota la programació del Dia de la Música 2010 a Girona en aquest document (pdf, 507,57 KB, 2 pàg.).

A Girona.. i a la Xina... visca la Música!

4 comentaris:

 1. Moltes gràcies Roger per fer difussió de la notícia!

  Albert /mârmara
  www.marmaramusic.com
  www.myspace.com/marmaramusic
  info@marmaramusic.com

  ResponElimina
 2. Gràcies a vosaltres i per molts anys!

  Us vam veure fa mesos a Figueres i, coses de la vida, la Sira (la meva dona) i la Neus són companyes al Combo de l'EMMG!.

  Us aniré seguint!
  Bona música!

  ResponElimina
 3. La veritat es que ho fan molt be

  ResponElimina
 4. Anònim, la veritat és que sí, ho fan molt bé!

  ResponElimina