dimecres, 30 d’abril del 2014

Encomanat al "Cholo" Simeone... o a José Mourinho!


El Real Madrid és, per mèrits propis, a la final de la Lliga de Campions d'enguany, 12 anys després de jugar la darrera, i guanyar la novena... !

Jo encara diria més: el Real Madrid és, avui, l'equip que més possibilitats té de guanyar aquest títol, que per ells seria la seva tan desitjada "Décima"!

L'equip blanc va superar, sobretot en el partit d'ahir, al Bayern de Munic de Pep Guardiola amb la mateixa facilitat que l'equip bavarès va superar, l'any passat, el Barça! En el partit d'ahir, com el Barça fa un any, el Bayern no va ser rival per a un Real Madrid letal.

Per al Real Madrid la "Décima" és a tan sols un partit, una final de la que avui coneixerà rival: o el Chelsea de José Mourinho, la final més morbosa, o l'Atlético de Madrid del "Cholo" Simeone, la meva final desitjada...

El Real Madrid ja és a tan sols un partit de deixar en paper mullat un dels meus pronòstics que a principis d'any vaig fer per aquest: el Real Madrid no guanyarà la "Décima"... Però el cert és que avui molts "merengues" ja l'acaronen...

Bo i reconeixent que pronosticar no és la més elevada de les meves qualitats, i que a banda de pronòstic que el Real Madrid no guanyi la "Décima" és també desig, sols em queda, avui, encomanar-me al "Cholo" Simeone... o a José Mourinho!

Aquesta nit sabrem qui pot aigualir-li la "Décima" als blancs... o fer de comparsa en la seva celebració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada