divendres, 4 d’abril del 2014

El vídeo de la setmana: els retalls de la #Gigafoto del #Tram610 de la #ViaCatalana


Aquesta setmana, finalment, hem tingut la Gigafoto de la Via Catalana!

Des d'Alcanar fins a la Jonquera, i fins i tot un xic més amunt, a la Catalunya Nord, podem veure retratats tots i cada un dels trams en una gigafoto que és una mena de "patchwork" on alguns dels "encadenats", els que es troben a les zones crítiques de cada foto (els extrems), apareixen amb estranyes formes humanes... prou m'ho crec que humanament no han pogut, no hem pogut, fer-ho millor!

El Tram 610 de la Via Catalana el vaig fotografiar jo mateix i dono fe que vaig procurar seguir fil per randa les instruccions que l'organització ens va donar... En tot cas si algú d'aquest tram vol veure i descarregar-se les fotos on hi apareix amb el cos sencer pot trobar-les clicant aquí.

De fet amb totes les fotos que vaig fer d'aquest tram, amb tots els retalls, vaig publicar-ne un vídeo, aquest vídeo:Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada