dimarts, 1 d’abril del 2014

A la Gigafoto de la Via Catalana hi quedarem tots retratats!

Ho sap tothom i és profecia: avui finalitza el compte enrere per a la presentació de la Gigafoto de la Via Catalana.

Avui a 2/4 de 5 de la tarda l'ANC presentarà a Barcelona la Gigafoto de la Via Catalana  i aquesta ja es podrà veure, finalment, en aquest web: http://www.gigafoto.assemblea.cat

Sabem que la independència no és tasca fàcil ni, per pressa que es tingui, s'assolirà ràpidament! Ens pensàvem, això sí, que menys costaria la Gigafoto, que certament ha tingut un llarg (i no sé si dolorós) part!

Jo ja me'n faig el càrrec que això de la Gigafoto hagi trigat tant: la feinada que deuen haver tingut només per posar en solfa les fotos que vaig fer del tram 610 de la Via Catalana!

Diu l'ANC que a la Gigafoto hi trobaré #ElMeuLlocalaHistòria...Jo tan sols espero trobar-hi la manifestació més clara i diàfana del que va ser la Via Catalana: un acte reivindicatiu, festiu, cívic i pacífic que va unir moltes voluntats en una: voler decidir, i decidir ser independents!

A l'espera de veure finalment la Gigafoto, si teniu set de Via Catalana i, sobretot si vau formar part del tram 610, aquí podeu veure les imatges del tram...
... recollides també en aquest vídeo!Aquesta tarda, finalment, quedarem tots retratats!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada