dilluns, 20 de maig del 2013

Obrigado José Mourinho!


Malgrat resten encara 2 jornades de Lliga per disputar, el Real Madrid, que ja no s'hi juga res, ja pot donar per acabada la seva temporada, després de perdre, divendres passat, la final de la Copa del Rei contra un combatiu Atlético de Madrid.

Acabada la temporada per l'equip i acabat, tot sembla indicar, el cicle de José Mourinho com a entrenador del Real Madrid!tres anys més de contracte, però ni ell, ni els jugadors, ni Florentino Pérez, que li ha consentit tot i més aquests darrers tres anys, semblen tenir ganes que el tècnic portuguès segueixi dominant el club blanc.

Mourinho, a qui per molts el seu dit els marcava el camí, ha acabat dinamitant el vestidor blanc i ha dut el Real Madrid pel camí del pedregar!

Ha gestionat l'afer "Casillas" de la pitjor manera possible, sense mà esquerra, i ha acabat dient a Cristiano Ronaldo ("empezamos la temporada tristes") i a Pepe (va dir que era un jugador frustrat)  paraules que han sonat com a música celestial a les orelles dels "culés". La seva gestió del vestidor al final se li ha girat en contra, i fins els seus màxims escuders dins la plantilla l'han acabat menyspreant.

Esportivament el balanç de José Mourinho no ha cobert les expectatives generades. Només ha estat capaç de vèncer al Barça, a qui li va guanyar la Copa del Rei, una Lliga i una Super Copa d'Espanya, els tres títols de l'era Mourinho al Real Madrid.

Però la seva superioritat sobre el Barça, especialment des de mitjans de la temporada passada, no ha estat suficient per a trencar l'hegemonia del club blaugrana, que ha guanyat la Lliga d'enguany amb autoritat i solvència, amb una distància mai a l'abast pels blancs. Al capdavall no n'hi ha prou amb ser superior al Barça, les competicions, totes, exigeixen molt, molt més!

A Europa Mourinho ha fet pujar les prestacions del Real Madrid. Ningú pot negar-li a Mourinho les tres semifinals de la Lliga de Campions d'Europa, però pel club blanc la "Décima" pesa massa!

Mourinho, que va arribar al club blanc com un heroi, com el millor antídot per combatre el Barça de Guardiola, sortirà del Real Madrid per la porta del darrere, deixant un gust amarg dins el vestidor, enfrontat amb la premsa i sense el suport del seu principal avalador, un Florentino Pérez que no ha gosat mai , que se sàpiga, posar-lo a ratlla!

La sensació és que, de la mateixa manera que l'altre dia a la final de la Copa del Rei, Mourinho també s'auto-expulsa del Real Madrid!

Ironies de la vida, per molts culés Mourinho marxarà com un heroi del Real Madrid, després de dinamitar-lo social i esportivament! De lluny ressonen encara aquelles paraules que el llavors col·laborador de Bobby Robson, un jove José Mourinho, va dir eufòric a la Plaça Sant Jaume de Barcelona: "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazón"

Obrigado José Mourinho!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada