dimarts, 7 de maig del 2013

Bateig al Camp Nou per acaronar la Lliga!

Amb la Sira al Camp Nou el 24 de maig de 1997! Foto: Roger Casero
Aquest diumenge passat vaig anar a veure el Barça al Camp Nou, 16 anys després! El partit contra el Betis va ser tot just el segon que vaig veure del Barça al Camp Nou, després d'un llunyà Barça - Deportivo de finals de maig de 1997, el darrer partit de Ronaldo com a blaugrana!

El partit d'aquest diumenge contra el Betis no va començar bé, de fet la primera part va ser un voler i no poder, i encara gràcies al gol d'Alexis!

A la segona part el panorama va canviar i Villa, just abans de ser canviat per Messi, va empatar el partit però va ser ell, el de sempre, Messi, qui va empènyer a l'equip cap a la victòria i la consecució d'aquesta treballada Lliga que tenim, avui, a dos puntets de distància!

Però aquest diumenge per mi el millor no va ser ni Messi, ni els gols, ni la remuntada, ni la victòria del Barça; per mi el millor va ser compartir-ho tot amb la Irina, la meva filla mitjana!

Emocionada des que va veure l'estadi fins que es va fondre adormida a l'autobús de tornada, la Irina va viure el partit amb una intensitat mai vista fins ara!

El seu bateig al Camp Nou va ser en un partidàs, una autèntica muntanya russa d'emocions que, segurament, recordarà sempre! Els detalls potser s'esvairan  però l'emoció viscuda, les sensacions perduraran per sempre sota la seva pell!

Diumenge al Camp Nou cor de la Irina va bategar més blaugrana que mai!

Amb la Irina al Camp Nou, tota una experiència! Foto: Roger Casero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada