dimarts, 16 de novembre del 2010

La "piscina" d'aigua calenta, una font de problemes?


Foto: El Punt. El caldàrium o piscina d'aigua termal que hi ha a Sarrià de Ter Foto: J.N.

A mitjans de setembre des del PSC de Sarrià de Ter ja vam dir-hi la nostra i així ho vaig publicar també al bloc (És un brollador d'orígen volcànic, no termal); i dies enrere l'Asumpció Vila, que ja n'havia parlat en altres ocasions a finals d'agost, hi tornava encertadament amb l'article Del caldàrium al calvàrium (la plebe sarrianenca ha batejat la bassa com el “rentapeus”), article que va generar, prèvia trucada del periodista del diari El Punt, aquesta notícia que en l'edició de comarques de girona es va publicar el passat dimarts 9 de novembre:

El PSC de Sarrià critica l'estat del caldàrium

Denuncien que presenta un aspecte “lamentable” i que vessa sovint

El grup del PSC, a l'oposició a l'Ajuntament de Sarrià, ha criticat la construcció de la piscina d'aigua termal que des de primers de setembre hi ha al carrer Gelida de Sarrià. A més de lamentar l'estat “lamentable” de la instal·lació, es mostren en desacord amb el nom que l'Ajuntament vol donar-li: Caldàrium. Pel portaveu del PSC de Sarrià, Roger Casero, el nom “és desencertat, perquè la font no té res a veure amb el passat romà de la població”. Casero afirma que s'hauria d'haver donat un aspecte “escultòric” al brollador. Pel regidor, “la instal·lació farà més mal que bé. Ja ha vessat en diverses ocasions, i hi ha perill que se'n faci un mal ús i que els indigents el facin servir per a la seva higiene”. Casero recorda que els darrers mesos s'ha avisat a la població de les mesures que cal prendre per combatre la propagació del mosquit tigre, i considera “paradoxal” que l'Ajuntament hagi construït “una bassa” que pot ser un focus de propagació d'aquest insecte.

Tan de bo estigui equivocat... però em sembla que aquesta "piscina" pot esdevenir, si ja no ho és ara, una font de problemes!


--------------------
pd: recordeu, demà acte electoral amb Pia Bosch a Sarrià de Ter:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada