dilluns, 22 de novembre del 2010

Comentaris, imatges i piulades sobre l'entrega dels premis #FiresGirona

@RogerCasero: Impròpies fulles de tardor a les , la vida és una tómbola! -


El divendres de la setmana passada, dia 19 de novembre, es va fer l'acte d'entrega dels premis del 1r concurs de fotos de Twitter de les Fires de Girona, del què la foto que encapçala aquest apunt va obtenir el tercer premi.

Aquestes són algunes de les imatges i piulades que he publicat al Twitter (les imatges via Twitxr) sobre l'entrega dels premis a l'Hotel Nord 1901 de Girona:

De fet aquesta va ser la primera piulada que vaig fer tan bon punt em van anunciar el tercer premi, malgrat no podia encara fer-ho públic:

@RogerCasero: M'acaben de donar una bona notícia, d'aquelles que no busques però que t'hi trobes, però de moment m'he de mossegar la llengua!

Però la que em va fer molta il·lusió llegir va ser aquesta:

@FiresGirona: Ja tenim els guanyadors! @ Tercer classificat «

I després naturalment... @RogerCasero: Ja no cal que em mossegui més la llengua! He quedat 3r classificat al concurs . Quina alegria! ;))

I centrant-me ja en el dia de l'entrega, aquestes són les imatges i piulades que vaig fer:



És clar que als altres guanyadors, en Pere Hosta i en Pau Estanyol, primer i segon classificats, també els vaig felicitar via Twitter tan bon punt es van anunciar els premis:

@RogerCasero: Enhorabona! RT @: and the winner is... @. Primer classificat «

@RogerCasero:  Moltes felicitats! RT @: He guanyat la segona posició del concurs de


I finalment va arribar el moment...

@RogerCasero: Ja tinc la càmera pel 3r premi al concurs ! -

L'ombra que hi ha al costat de l'escut de l'Ajuntament de Girona és la de la meva mà, mentre gesticulava tot fent els agraïments pel tercer premi...

I abans de celebrar la trobada i els premis, de celebrar la iniciativa, la foto de família dels premiats amb els que van tenir i impulsar la iniciativa...


Però sense cap mena de dubre el moment més emotiu va ser la projecció d'aquest vídeo que recull algunes de les prop de 300 imatges que es van enviar durant els 11 dies de les Fires de Girona que vaig enllaçar en aquestes dues pulades:

@RogerCasero: Les com no les has vist mai!

@RogerCasero: I tant si han piulat les !:

Aquest és l'autèntic premi del 1r concurs de fotografia de Twitter de les Fires de Grona. Gaudium-lo!



Moltes gràcies als qui han tingut la iniciativa, moltes gràcies al jurat per haver valorat una meva foto per merèixer el 3r premi, moltes gràcies a totes i tots els qui aquests darrers dies m'heu felicitat per terra (personalment), mar (Facebook) i aire (Twitter)...


I enhorabona doncs a tothom que s'hi ha implicat i ha participat!
I l'any vinent, com va dir l'Eduard Batlle, més i millor!

--------------------------

pd: totes les imatges que vaig enviar al concurs #Fires Girona 2010 via Twitter, juntament amb altres de les Fires i les de l'acte d'entrega dels premis, les podeu veure en aquesta galeria de fotos de Facebook: Fires de Girona 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada