dilluns, 7 de juny del 2010

Els Amics de les Arts, finalment en directe!

Els Amcs de les Arts a la Devesa de Girona. Foto: Twitxr Roger Casero

Per fi els he vist, i escoltat, en viu i en directe! Va ser aquest passat divendres 4 de juny en el marc de la Fira MerCAT, a la Devesa de Girona. Hi vam anar en família i ens ho vam passar d'allò més bé taral·lejant i ballant les seves cançons!.

Cas curiós el dels Amics de les Arts (i Myspace), qui en l'imaginari col·lectiu de molts (cada vegada menys) se'ls coneix a partir de l'eclosió dels Manel (i web pròpia), grup de sonoritat pop-folk semblant, malgrat la trajectòria dels Amics de les Arts s'inicia abans de la dels Manel! Si els Manel van començar a treure el nas al Sona 9 del 2007, els Amics de les Arts van fer-ho dos anys abans, al Sona 9 del 2005... En fi, cada grup té, al capdavall, el seu propi ritme i la seva pròpia trajectòria...

Però tornem al concert del divendres a Girona... Un dels moments estel·lars va ser quan van convidar gent que participa al programa Voluntaris per la Llengua a pujar a l'escenari i parlar en català, i va pujar aquest atrevit senegalès:



Els Amics de les Arts... si els coneixes no cal que te n'expliqui res més... i si no, escolta'ls i els incorporaràs, ben segur, a la teva particular banda sonora i et faràs amic dels Amics de les Arts!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada