dimecres, 16 de juny del 2010

T'importa Spotify?


El passat dimarts 18 de maig Mauro Entrialgo publicava aquesta divertida tira còmica sobre el què va anomenar la SpotifyPróxima generación, és a dir, la conversió de l'Spotify en més social, permetent, entre d'altres, la connexió d'Spotify amb Facebook, de manera que pots veure, a través de l'Spotify, la biblioteca pública de música que tenen els teus amics de Facebook que també han fet més social la seva experiència Spotify... No sé si som més narcisistes o voyeurs... o potser tan una cosa com l'altre...

També el passat dimarts 18 de maig Spotify publicava al seu bloc les tres maneres d'escoltar música a l'Spotify, fent-lo més accessible (ja no cal invitació ni espera) i oferint una variant més de pagament. Així doncs ara són aquestes tres les opcions que Spotify t'ofereix:

Spotify Open: accés directe (sense invitació!) a la música amb una limitació de 20 hores al mes i, naturalment, amb les falques publicitàries.

Spotify Unlimited: música sense limitació de temps i sense publicitat per 5 € al mes

Spotify Premium: música sense limitacions de temps i sense publicitat, mode offline per les llistes de reproducció, Spotify al mòbil i una majhor qualitat del so entre d'altres, per 9,99 € al mes.

Es manté també l'Spotify Free, que era la versió gratuïta via invitació, que ofereix música sense limitacions amb falques publicitàries i, com les altres dues de pagament, ràdio.

I dies enrere llegia a ALT1040 que Spotify farà també el salt a la televisió, però serà en l'opció Premium i amb televisió de pagament; aquest és el concepte que es va generalitzant: si vols més, paga!

Spotify ha canviat la meva manera de consumir música, però sobretot ha canviat també la manera de descobrir-ne... Aquest proper divendres 18 de juny us parlaré d'un grup descobert a través de l'Spotify...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada