dijous, 10 de juny del 2010

Davant la resposta biliar del govern, els fets (+ sobre la bonificació del Casal d'Estiu)


A principis d'aquesta setmana des del PSC de Sarrià de Ter hem expressat una evidència, malgrat els pesi al govern: El PSC garanteix una bonificació del 25 % de la quota del Casal d'Estiu per al segon germà i famílies nombroses, és a dir, les bonificacions de la quota del Casal d'Estiu per al segon germà s'han començat a aplicar després de formular, nosaltres, la corresponent queixa i petició al Ple de finals de maig.

Tal i com també he expressat al bloc, és a partir de la nostra queixa, expressada recollint la queixa també d'algunes famílies del poble, que el govern va reaccionar. Bé per ells (la reacció), bé per nosaltres (la queixa i petició) i sobretot bé per les famílies que se'n beneficiaran.

Però el govern ha tingut una resposta totalment reactiva, impregnada de bilis, gens pròpia, no pel què diu, sinó per com ho diu, entenem nosaltres, de qui té la responsabilitat de governar el nostre poble.

Aquesta és la resposta que vaig fer, en forma de comentari, al comunicat del govern municipal reproduït al web de Ràdio Sarrià:

Roger Casero Gumbau ha dit...
Hola, per a ser més precsos caldria dir que fa dos anys que les famílies hem de reclamar el descompte pel segon germà, ja que l'Ajuntament, segons es queixen les famílies, no n'informa, ni tan sols en la publicació on es detalen els preus de les activitats. I dic hem de reclamar perquè així vam haver-ho de fer nosaltres també l'any passat. Ni la publicació eitada ni des de l'oficina d'inscripció se n'informava si no ho reclamaves. I els fets aquest any tornen a ser molt clars: aquest any el missatge que inicialment es donava a les famílies que reclamaven el descompte és qu no s'aplicava perquè l'activitat l'organitza el Mijac... I no va ser fins dos dies després que el PSC vam formular la queixa i petició al Ple del 25 de maig que el govern va donar ordres d'aplicar el descompte. A més, després d'una setmana d'haver demanat una còpia de l'acord d'aprovació dels preus públics del Casal d'Estiu 2010 el PSC encara no hem rebut ni la còpia ni cap resosta. Pel que fa a les accions de govern del PSC, vam ser precisament nosaltres qui vam començar a bonificar elspreus de les activitats d'estiu i de l'escola bressol; però que trist encara fer servir aquests arguments... Finalment, el tó de la resposta, agre, del govern a l'hora de respondre el nostre comunicat expressa, a més, un nerviosisme que no entenem, i no tinc massa clar que aquest hagi de ser l'estil del govern del nostre poble, més que pel PSC, per les famílies que s'han sentit molestes pel tracte rebut pel govern. Moltes gràcies. Roger Casero Gumbau. Portaveu del PSC de Sarrià de Ter www.rogercasero.cat 
Personalment em quedo amb la satisfacció d'haver contribuït a que les famílies que ho han sol·licitat enguany puguin gaudir de la bonificació. Aquesta és la finalitat, i la meva responsabilitat, la responsabilitat del grup`municipal del PSC. era formular la queixa i la petició demanant que s'apliqués el descompte. Sabrà el govern perquè davant la nostra actuació s'enfada, s'ndigna d'una manera que ratlla fins i tot l'atac personal... Però insisteixo, el més positiu és que, ara sí, l'ajuntament aplica el descompte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada