dilluns, 28 de juny del 2010

CiU riu, però més deu riure Maragall!



Aquesta imatge de la CiU optimista realment dóna molt de joc... I el PSC de Sarrià de Ter la publicava aquest diumenge al Twitter acompanyada d'aquesta piulada: Per això riu tant darrerament CiU?

Aquest cap de setmana La Vanguardia (Fèlix Millet anotó en su ordenador pagos de comisiones al contable fallecido de CDC) i El Periódico (Els socis del Govern i el PP demanen comptes a CiU pel 4% de Millet) s'han fet ressó de documents que donarien la raó a la insinuació (acusació?) que al seu dia, en seu parlamentària, va fer el President Maragall: vostès tenen un problema i es diu 3%!

Aleshores Mas va exigir, per salvar l'Estatut que s'estava pactant, que Maragall retirés les seves paraules, i així ho va fer Maragall... Ho recordeu?

Però com solen dir les mares, tot torna i res es pot amagar, i anys després aquell 3% (que ara sembla que seria un 4%) que era tan sols una insinuació, ara va prenent cos i realitat...

Si finalment es demostrés allò que Maragall va insinuar, el què seria greu és que Mas volgués tapar-se les vergonyes amb l'Estatut... Però no avancem escenaris que encara no són reals...

El què sí m'imagino és en Maragall rient, sorneguer, sota per sota el bigoti, tot pensant: "i en dèien Maragallades!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada