dimarts, 8 de juny del 2010

Les bonificacions del Casal de Sarrià de Ter, gràcies al PSC

Portada del llibre informatiu de les activitats d'estiu on NO s'informa de els bonificacions.

Si aquest any al Casal d'estiu de Sarrià de Ter s'aplica una bonificació del 25% de la quota a partir del segon germà per a famílies nombroses o que inscriuen dos germans és, senzillament, gràcies al grup municipal del PSC de Sarrià de Ter.

No busqueu informació sobre aquesta bonificació en la informació editada pel govern, per la regidoria d'esports (i pdf), ni rastre de les bonificacions... La cronologia dels fets és aquesta:

. A mitjans de maig comencem a rebre queixes de famílies que, quan demanen les bonificacions pel segon germà, des de l'Ajuntament se'ls respon que aquest any no s'apliquen perquè, segons s'argumenta des de l'àrea d'esports (responsable de les activitats d'estiu), enguany el Casal d'estiu l'organitza l'Esplai - Mijac del Patronat de Pares de Família de Sarrià de Ter (fet, d'altra banda, que nosaltres celebrem). És a dir, des de l'Ajuntament no només tira pilotes fora davant la petisió de les famílies, sinó que a més tira la pilota sobre el teulat equivocat! És molt poc elegant, és molt matusser excusar-se i culpar a qui enguany, per encàrrec de l'Ajuntament, organitzarà el casal... No s'ho mereix l'Esplai - Mijac del Patronat de Pares de Família...

. El dimarts 25 de maig al Ple municipal ordinari formulo, en nom del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter, la pertinent queixa, i demano al govern que aclareixi aquest assumpte. El govern diu que sí aplicaran els descomptes...

. A partir del dijous 27 de maig l'àrea d'esports ja respon a les peticions de descomptes de les famílies, però algunes famílies es queixen perquè des de l'Ajuntament no n'informen. Una mare un dia em diu: "m'han dit que només faran els descomptes si les famílies reclamen!".

. El dilluns 31 de maig entro aquesta  instància (i pdf al Google Docs) del PSC de Sarrià de Ter a l'ajuntament demanant l'aplicació de la bonificació, la seva informació i una còpia de l'acord d'aprovació dels preus públics del Casal d'estiu:



Hem demanat una còpia de l'acrd d'aprovació dels preus públics perquè molt ens temem que en el seu acord aquests descomptes no hi són... Si hi fóssin, si els haguéssin aprovat, ja els haurien publicitat, no? Potser el què caldria és que la Junta de Govern Local aprovés un nou acord dels preus del Casal d'estiu amb les bonificacions... SI és que fins i tot els hi hem de dir com han de fer bé la feina!

És trist veure com actua el govern de Sarrià de Ter... mereixem les famílies aquest tracte?

Una vegada més ha estat el PSC de Sarrià de Ter qui ha vetllat pels interessos de les famílies de Sarrià de Ter i pel bon servei de l'Ajuntament... Si fos pel govern, de bonificacions res de res!

Per cert, malgrat ja fa una setmana, encara esperem resposta d'aquesta instància... Vés quina novetat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada