dimecres, 24 de febrer del 2010

Acomiadar gratis il·lusiona. Campanya de la JSC



Aquesta és la nova campanya de la JSC contra la propostas de CiU d'abaratir l'acomiadament.


Realitzant una paròdia de la campanya iniciada per Convergència i Unió sota el lema “començar il·lusiona”, la Joventut Socialista de Catalunya denuncia que la federació nacionalista pretengui incloure al seu programa electoral la reducció de l’acomiadament improcedent del contracte estàndard indefinit, passant dels 45 als 33 dies.

La JSC denuncia que sota el paraigües d’arribar a acords d’estat CiU pretengui impulsar les mateixes mesures que la dreta ha intentat posar sobre la taula des de l’ inici de l’actual crisi econòmica.

Fent-se ressò d’una notícia publicada durant els darrers dies, els joves socialistes reivindiquen que les mesures contra la crisi no passin per la reducció de drets socials. En aquest sentit, el Primer Secretari de l’organització, Javi López, ha declarat que: “no podem permetre que drets socials assolits i lluitats pels nostres pares i avis sigui la solució als problemes que ha creat un model molt determinat, liderat pels mateixos que ara volen retallar els drets als treballadors i treballadores”.

La JSC ha canviat el lema original de CiU per “Acomiadar gratis il·lusiona” i sota aquest realitzarà una Campanya Informativa a Internet i especialment a les xarxes socials distribuint un vídeo que mostra la veritable cara de la dreta catalana. D’igual forma farà difusió del material per arreu de Catalunya amb la mateixa imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada