diumenge, 21 de febrer del 2010

Love of lesbian, per fi els veig en directe!

Foto publicada, aquest passat divendres, al meu Twitxr amb aquest apunt: Per fi, avui, veuré en directe els Love of lesbian!

Quasi cinc anys després de descobrir-los per fi aquest passat divendres, dia 19 de febrer de 2009, vaig escoltar i veure, a l'Auditori de Girona els Love of lesbian (My Space i bloc) en directe!

Són un grup que, malgrat saber d'ells abans, fins que vaig escoltar el seu primer disc cantat en castellà (Maniobras de escapismo) no em van captivar, perpo des de llavors, els seus discs (Cuentos chinos para niños del Japón i 1999) són també part de la meva discoteca particular amb cançons com aquestes...


Allí donde solíamos gritar LOVE OF LESBIAN

Love of Lesbian | Vídeos musicales MySpaceTe Hiero Mucho (Historia del Amante Guisante)

Love of Lesbian | Vídeos musicales MySpaceSegundo Asalto LOVE OF LESBIAN

Love of Lesbian | Vídeos musicales MySpaceClub de fans de John Boy LOVE OF LESBIAN

Love of Lesbian | Vídeos musicales MySpaceLOVE OF LESBIAN - Cuestiones de familia

Love of Lesbian | Vídeos musicales MySpaceLa niña imantada LOVE OF LESBIAN

Love of Lesbian | Vídeos musicales MySpaceUniversos Infinitos

Love of Lesbian | Vídeos musicales MySpace


El concert... una delícia, una experiència, molta energia, molta alegria!... El meu primer d'ells i espero que no l'útltim!


Foto: LOL publicada al seu Facebook!

Love of lesbian és més un grup de sala de concerts que no d'auditori i ells mateixos van dir que estaven molt separats entre ells en un escenari tan gran. Però van connectar molt amb el públic (molts joves, més joves que jo, vull dir...), que fins que no ens vam aixecar el cul de les butaques i posar d'empeus, ballava reprimidament... El cert és que la connexió amb el públic va anar de menys a més i al final del concert, degudament disfressats de superherois (granota verda, capa vermella!), es van confondre amb el públic saltant al pati de butaques!.

Per fi he assistir a un concert de Love of lesbian!

---------------------------------------------

pd1: LOL + El Terrat


pd2: Trobada digital amb Love of Lesbian al Diari de Girona

pd3: Love of Lesbian: «En escena som com el Barça, sempre a l'atac», titular de la notícia del diari El Punt de la setmana passada, prèvia al concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada