divendres, 5 de febrer del 2010

Formspring: tu preguntes, jo responc


Tens una pregunta per mi? Et fa mandra escriure'm un correu? Trobes massa complicat fer un comentari al meu bloc? No tens perfil ni de Twitter ni al Facebook?. La manera més senzilla, directa i propera de fer-me una pregunta ara és a través de formspring: tan senzill com escriure la pregunta, enviar-la i esperar que, tan bon punt la rebi, jo et dóni resposta...

A través de José Antonio Donaire descobreixo aquesta senzilla aplicació, hi faig un cop d'ull i de seguida m'hi sumo, creant el meu propi perfil (http://www.formspring.me/rogercasero).

Tot plegat és molt senzill: vostè em pregunta el què vulgui i jo li responc, de manera que tan la pregunta com la resposta són públiques i a més es repliquen en altres aplicacions com el meu Twitter i el meu Facebook.

Pregunta i resposta: és així de senzill, és així de directe, és així de proper... Tu em preguntes, jo et responc... Accesible a un clic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada