dissabte, 13 de febrer del 2010

Sanjosex, al marge d'un camí


La darrera, i primera vegada que he escoltat Sanjosex (web, bloc i Myspace) en directe va ser a Madremanya mitjans de juliol del 2008... Sí sí! Ja ho sé... em vaig perdre el concert "a preu obert" que va fer dies enrere a l'Auditori de Girona!

A l'espera de comprar el seu tercer disc, Al marge d'un camí (els altres dos -Viva i Temps o rellotge- fornem part de la particular cedeteca) prou em conformo amb aquesta entrevista de Carles Sanjosé a Sies.tv...




 
Sies.tv


Té un estil molt particular de cantar i de moure's dalt l'escenari... no respón a cap clixé, és autèntic, directe, quotidià... Bé, tan se val... Sanjosex és de la Bisbal!

-----------------------------------------

pd1: vídeo de la crònica del TN Comarques de TVC del concert de Sanjosex a l'Auditori de Girona.

pd2: Sanjosex: «La música és instint i, per tant, cal que m'entri per l'intestí» és el titular d'una entrevista al diari El Punt en motiu de la publicació del seu darrer disc.

pd3: també et pot interessar l'apunt Emergent a Madremanya: entre les cançons tel·lúriques de Roger Mas i les quotidianes de Sanjosex, del dilluns 21 de juliol de 2008.

1 comentari:

  1. Hola Roger. Doncs fent cas a aquesta entrada de blog, he escoltat a Sanjosex i m'ha sorprès totalment. M'esperava un estil semblant a Mazoni, i son ben diferents. En Sanjosex el trobo molt proper, sobretot en les lletres i encara que no té la varietat estilística de Mazoni, si que trobo molt més rodó el resultat dels seus primers dos àlbums. Potser li falta un single, una cançó un pèl més comercial que l'acabi afermar. Salutacions!

    ResponElimina