dimecres, 17 de febrer del 2010

Les preguntes sense resposta del Més x Sarrià n8

http://www.scribd.com/doc/26443407/Mes-x-S-rria-n8

Preguntes sense respostes... (?) és una de les seccions habituals del butlletí del PSC de Sarrià de Ter Més x Sarrià. Aquestes són les corresponents al darrer número:

Perquè el regidor de Cultura va afirmar a Ràdio Sarrià que el 90% dels membres del consell de redacció del Parlem de Sarrià són socialistes? Perquè aquesta és una afirmació que es desmenteix sola tan sols llegint els components del consell de redacció?

Perquè després de fer aquestes lamentables afirmacions el regidor de Cultura ni les ha desmentit ni reafirmat ni fet cap altra declaració al respecte? Perquè no s'ha fet arribar una disculpa formal o informal al consell de redacció, conscients que molts dels seus membres es poden haver sentit ofesos i/o qüestionats?

Perquè el govern afirma que la Festa Major del 2009 ha estat més barata que la del 2008 però en canvi la partida de Festejos al pressupost prorrogat del 2009 és la més elevada de la història municipal recent, dotada finalment amb 80.000 €?

Perquè el govern municipal (ERC+CiU) ha estat incapaç d'elaborar el pressupost 2009 i ja ha passat a la història com el primer govern incapaç, ja no només d'aprovar, sinó de proposar un pressupost durant tot un any? Perquè a més el govern municipal no ha volgut eixugar aquest any el dèficit pressupostari que arrossega l'ajuntament, tal i com hem proposat des del mes de maig el PSC?

Perquè tenim la sensació que a Sarrià de Ter hem perdut una magnífica ocasió per fer una aposta valenta i decidida per futur esportiu del nostre poble? Perquè la proposta final del MIEM és poc valenta i conservadora? Perquè el govern ha evitat el debat polític i ciutadà amb aquesta qüestió, com pensem que també farà amb la planificació cultural?
... seguirà... (?)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada