dijous, 1 d’octubre del 2009

El PSC posa en solfa l'acció del Govern de la Generalitat


Sense cap mena de dubte durant aquests propers mesos els partits política catalans incrementaran, amb la mirada fixada en les properes eleccions al parlament de Catalunya, la seva capacitat informativa i de comunicació. I naturalment el PSC no n'és una excepció. Als socialistes, com a ERC i a ICV-EUiA, ens correspon posar de relleu i explicar l'acció del Govern de la Generalitat d'aquesta legislatura, en definitiva, començar a fer balanç.

És amb aquesta finalitat que dins el web del partit s'ha habilitat un espai especial acció de Govern, on s'aniran publicant butlletins setmanals amb accions concretes en educació, sanitat, recerca, I+D+R, medi ambient, infraestructures, així com l'acció de govern per territoris.

Aquesta informació també la podeu trobar, i possiblement consultar d'una manera més àgil, en aquestes presentacions en powerpoint que contenen, a la darrera diapositiva, un vídeo explicatiu del contingut de l'acció de govern destacada:

L’acord per l’ocupació juvenil 2009-201
El títol de transport T-12 (per a nens/es de 4 a 12 anys)
L’ús del 16 M€ dels beneficis de la Loteria que es destinaran a projectes socials
Accions específiques a: Bages, àrea metropolitana de Barcelona i Tarragona


Les dades d’accidentalitat viària de la temporada d’estiu on hem assolit l’objectiu de seguretat viària previst per la UE
Els 52 convenis amb ens locals per enfortir la cohesió social
El programa d’alfabetització digital per a 4.500 persones en atur.
Accions específiques a: Alt Empordà, Vilajuïga, Alta Ribagorça, Barcelonès, Segrià, Tarragonès i Vallès OrientalL’impuls a l'economia de Medi Ambient amb el decret d'energies renovables
El nou impuls a la recerca catalana amb la creació del Consell Català de la recerca
Accions específiques a: Baix Llobregat, Bages i SegriàEn definitiva, en poques paraules, els fets...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada