divendres, 23 d’octubre del 2009

Avui, 23 d'octubre, comencen les Fires de Girona, com l'any 1992


El divendres 23 d'octubre de 1992 van començar, com aquest any, les Fires de Girona, com també van començar un divendres 23 d'octubre l'any 1998... I perquè destaco l'any 1992?. Si recordo especialment aquesta data és per una petita anècdota personal que ja vaig explicar a l'entrada Estreno moto! (del 6 d'abril de 2008):

(...)
Amb els 18 anys fets a principis d'estiu, vaig dedicar-me a estudiar la teoria i a seguir fent pràctiques; em vaig treure el carnet per lliure, a finals d'octubre. La teoria la vaig passar més bé del què em pensava, el dimecres 21 d'octubre de 1992; em van donar els papers i em van dir que al cap d'una setmana hi anés a fer l'examen de pràctiques. No estava apuntat a cap autoescola, tenia els papers, tenia la moto i sabia que els divendres també examinaven; a més el divendres començaven les Fires de Girona... El divendres 23 d'octubre vaig pujar a Montjuïch, pel camí de darrera, el que surt del Pont Major, amb la meva Vespa 200; em vaig posar rere una cua de vespes d'autoescoles, papers en mà, i vaig fer l'examen pràctic, aprovant-lo sense massa problemes. Aquella mateixa nit, amb els parers provisionals, ja vaig anar a Barraques amb la Vespa!.


Bé, capricis del calendari, que ja sabem que de tant en tant es repeteix pel que fa a la combinació dels dies de la setmana i els dies del mes...
 
Avui comencen les Fires de Girona'09, amb un munt d'activitats (i en pdf) per fer i gaudir de dia i de nit fins el proper diumenge 1 de novembre.
 
Bones Fires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada